1064: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1064
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1064)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1064)
[[sa:१०६४]]
[[scn:1064]]
[[se:1064]]
[[sk:1064]]
[[sl:1064]]
2.824

besutan