1065: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1065
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1065)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1065)
[[sa:१०६५]]
[[scn:1065]]
[[se:1065]]
[[sk:1065]]
[[sl:1065]]
2.824

besutan