1190: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1190
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1190)
c (Bot: Nambahaké se:1190)
[[sa:११९०]]
[[scn:1190]]
[[se:1190]]
[[simple:1190]]
[[sk:1190]]
32.744

besutan