1189: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1189
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1189)
c (Bot: Nambahaké se:1189)
[[sa:११८९]]
[[scn:1189]]
[[se:1189]]
[[sh:1189]]
[[simple:1189]]
32.744

besutan