1192: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1192
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1192)
c (Bot: Nambahaké se:1192)
[[sa:११९२]]
[[scn:1192]]
[[se:1192]]
[[sh:1192]]
[[simple:1192]]
32.744

besutan