1193: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1193
c (r2.6.4) (bot Menambah: lmo:1193)
c (Bot: Nambahaké se:1193)
[[sa:११९३]]
[[scn:1193]]
[[se:1193]]
[[simple:1193]]
[[sk:1193]]
32.744

besutan