1032: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1032
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1032)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1032)
[[sa:१०३२]]
[[scn:1032]]
[[se:1032]]
[[sk:1032]]
[[sl:1032]]
2.824

besutan