1105: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1105
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1105)
c (Bot: Nambahaké se:1105)
[[sa:११०५]]
[[scn:1105]]
[[se:1105]]
[[simple:1105]]
[[sk:1105]]
32.744

besutan