1101: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1101
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1101)
c (Bot: Nambahaké se:1101)
[[sa:११०१]]
[[scn:1101]]
[[se:1101]]
[[simple:1101]]
[[sk:1101]]
32.744

besutan