1206: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1206
c (r2.7.2) (bot Mengubah: mn:1206 он)
c (Bot: Nambahaké se:1206)
[[sah:1206]]
[[scn:1206]]
[[se:1206]]
[[simple:1206]]
[[sk:1206]]
32.744

besutan