1102: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1102
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1102)
c (Bot: Nambahaké se:1102)
[[sa:११०२]]
[[scn:1102]]
[[se:1102]]
[[simple:1102]]
[[sk:1102]]
32.744

besutan