1320: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1320
c (r2.7.2) (bot Menambah: gan:1320年, lmo:1320)
c (Bot: Nambahaké se:1320)
[[sah:1320]]
[[scn:1320]]
[[se:1320]]
[[sk:1320]]
[[sl:1320]]
32.744

besutan