1035: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1035
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1035)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1035)
[[sa:१०३५]]
[[scn:1035]]
[[se:1035]]
[[simple:1035]]
[[sk:1035]]
2.824

besutan