1398: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1398
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1398)
c (Bot: Nambahaké se:1398)
[[sa:१३९८]]
[[sah:1398]]
[[se:1398]]
[[sh:1398]]
[[sk:1398]]
32.744

besutan