1128: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1128
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1128)
c (Bot: Nambahaké se:1128)
[[sa:११२८]]
[[scn:1128]]
[[se:1128]]
[[simple:1128]]
[[sk:1128]]
32.744

besutan