1261: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1261
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1261)
c (Bot: Nambahaké se:1261)
[[sah:1261]]
[[scn:1261]]
[[se:1261]]
[[sh:1261]]
[[sk:1261]]
32.744

besutan