1122: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1122
c (bot Menambah: lmo:1122)
c (Bot: Nambahaké se:1122)
[[sah:1122]]
[[scn:1122]]
[[se:1122]]
[[simple:1122]]
[[sk:1122]]
32.744

besutan