1129: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1129
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1129)
c (Bot: Nambahaké se:1129)
[[sa:११२९]]
[[scn:1129]]
[[se:1129]]
[[simple:1129]]
[[sk:1129]]
32.744

besutan