1169: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1169
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1169)
c (Bot: Nambahaké se:1169)
[[sa:११६९]]
[[scn:1169]]
[[se:1169]]
[[simple:1169]]
[[sk:1169]]
32.744

besutan