1364: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1364
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1364)
c (Bot: Nambahaké se:1364)
[[sah:1364]]
[[scn:1364]]
[[se:1364]]
[[simple:1364]]
[[sk:1364]]
32.744

besutan