1242: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1242
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1242)
c (Bot: Nambahaké se:1242)
[[sah:1242]]
[[scn:1242]]
[[se:1242]]
[[simple:1242]]
[[sk:1242]]
32.744

besutan