1149: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1149
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1149)
c (Bot: Nambahaké se:1149)
[[sa:११४९]]
[[scn:1149]]
[[se:1149]]
[[simple:1149]]
[[sk:1149]]
32.744

besutan