1003: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1003
c (r2.7.3) (bot Menambah: sh:1003)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1003)
[[sa:१००३]]
[[scn:1003]]
[[se:1003]]
[[sh:1003]]
[[simple:1003]]
2.824

besutan