1135: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1135
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1135)
c (Bot: Nambahaké se:1135)
[[sa:११३५]]
[[scn:1135]]
[[se:1135]]
[[simple:1135]]
[[sk:1135]]
32.744

besutan