857: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:857
c (r2.7.1) (bot Menambah: sh:857)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:857)
[[sa:८५७]]
[[scn:857]]
[[se:857]]
[[sh:857]]
[[sk:857]]
2.824

besutan