1254: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1254
c (r2.6.4) (bot Menambah: lmo:1254)
c (Bot: Nambahaké se:1254)
[[sah:1254]]
[[scn:1254]]
[[se:1254]]
[[simple:1254]]
[[sk:1254]]
32.744

besutan