1237: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1237
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1237)
c (Bot: Nambahaké se:1237)
[[sah:1237]]
[[scn:1237]]
[[se:1237]]
[[sh:1237]]
[[simple:1237]]
32.744

besutan