1008: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1008
c (r2.7.1) (bot Menambah: lv:1008. gads)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1008)
[[sa:१००८]]
[[scn:1008]]
[[se:1008]]
[[simple:1008]]
[[sk:1008]]
2.824

besutan