1013: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1013
c (r2.6.4) (bot Menambah: kk:1013 жыл)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1013)
[[sa:१०१३]]
[[scn:1013]]
[[se:1013]]
[[sk:1013]]
[[sl:1013]]
2.824

besutan