1226: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1226
c (r2.7.2+) (bot Menambah: lmo:1226)
c (Bot: Nambahaké se:1226)
[[sah:1226]]
[[scn:1226]]
[[se:1226]]
[[simple:1226]]
[[sk:1226]]
32.744

besutan