1224: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1224
c (r2.6.4) (bot Menambah: lmo:1224)
c (Bot: Nambahaké se:1224)
[[sah:1224]]
[[scn:1224]]
[[se:1224]]
[[simple:1224]]
[[sk:1224]]
32.744

besutan