1244: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1244
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1244)
c (Bot: Nambahaké se:1244)
[[sah:1244]]
[[scn:1244]]
[[se:1244]]
[[simple:1244]]
[[sk:1244]]
32.744

besutan