1236: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1236
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1236)
c (Bot: Nambahaké se:1236)
[[sah:1236]]
[[scn:1236]]
[[se:1236]]
[[simple:1236]]
[[sk:1236]]
32.744

besutan