1213: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1213
c (r2.7.1) (bot Menambah: lv:1213. gads)
c (Bot: Nambahaké se:1213)
[[sah:1213]]
[[scn:1213]]
[[se:1213]]
[[simple:1213]]
[[sk:1213]]
32.744

besutan