1159: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1159
c (r2.7.2) (bot Menambah: lmo:1159)
c (Bot: Nambahaké se:1159)
[[sa:११५९]]
[[scn:1159]]
[[se:1159]]
[[simple:1159]]
[[sk:1159]]
32.744

besutan