1140: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1140
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1140)
c (Bot: Nambahaké se:1140)
[[sa:११४०]]
[[scn:1140]]
[[se:1140]]
[[sk:1140]]
[[sl:1140]]
32.744

besutan