1136: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:1136
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:1136)
c (Bot: Nambahaké se:1136)
[[sa:११३६]]
[[scn:1136]]
[[se:1136]]
[[sk:1136]]
[[sl:1136]]
32.744

besutan