B: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (Bot: Nambahaké sc:B
c (bot Membuang: mzn:B (deleted))
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké sc:B)
[[ro:B]]
[[ru:B (латиница)]]
[[sc:B]]
[[scn:B]]
[[se:B]]
9.872

besutan