885: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:885
c (bot Menambah: sh:885)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:885)
[[sa:८८५]]
[[scn:885]]
[[se:885]]
[[sh:885]]
[[simple:885]]
2.824

besutan