689: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:689
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:689)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:689)
[[sa:६८९]]
[[scn:689]]
[[se:689]]
[[sh:689]]
[[sk:689]]
2.824

besutan