875: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:875
c (r2.7.1) (bot Menambah: simple:875)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:875)
[[sa:८७५]]
[[scn:875]]
[[se:875]]
[[sh:875]]
[[simple:875]]
2.824

besutan