690: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:690
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:690)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:690)
[[sa:६९०]]
[[scn:690]]
[[se:690]]
[[sh:690]]
[[sk:690]]
2.824

besutan