693: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:693
c (r2.7.1) (bot Menambah: lmo:693)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:693)
[[sa:६९३]]
[[scn:693]]
[[se:693]]
[[sh:693]]
[[sk:693]]
2.824

besutan