Yadawa: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{inuseuntil|28 Pebruari 2013}}
 
'''Yadawa''' inggih punika ras katurunan Yadu saking Dinasti Candra. Ras/wangsa Yadawa minangka pangangon lembu, saklajengipun damel krajaan ingkang dipun sebat Dwaraka (sakpunika Gujarat, India)
 
[[Kategori:Suku bangsa ing India]]
5.490

besutan