815: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:815
c (r2.7.2) (bot Menambah: sh:815)
c (Bot: Nambahaké se:815)
[[sa:८१५]]
[[scn:815]]
[[se:815]]
[[sh:815]]
[[sk:815]]
32.744

besutan