939: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:939
c (r2.7.2) (bot Menambah: lv:939. gads)
c (Bot: Nambahaké se:939)
[[sa:९३९]]
[[scn:939]]
[[se:939]]
[[sh:939]]
[[simple:939]]
32.744

besutan