Allah: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sa:अल्लाह
c (r2.7.3) (Bot: Ngowahi ta:அல்லாஹ்)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sa:अल्लाह)
[[ro:Allah]]
[[ru:Аллах]]
[[sa:अल्लाह]]
[[sah:Аллаах]]
[[scn:Allah]]
61.342

besutan