688: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:688
c (r2.6.4) (bot Menambah: lmo:688)
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:688)
[[sa:६८८]]
[[scn:688]]
[[se:688]]
[[sh:688]]
[[sk:688]]
2.824

besutan