909: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:909
c (r2.7.2) (bot Menambah: sh:909)
c (Bot: Nambahaké se:909)
[[sa:९०९]]
[[scn:909]]
[[se:909]]
[[sh:909]]
[[simple:909]]
32.744

besutan