604: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké se:604
c (r2.6.5) (bot Menambah: kk:604 жыл)
c (Bot: Nambahaké se:604)
[[sa:६०४]]
[[scn:604]]
[[se:604]]
[[sh:604]]
[[sk:604]]
32.744

besutan